Arona - Tenerife

De plaats Arona op Tenerife is wat klimaat betreft - meer dan 300 dagen zon  per jaar - ideaal gelegen de zuidflank van Tenerife. Vanuit Arona heb je uitzicht op de Atlantische oceaan en een aantal prachtige brede stranden zoals Los Cristianos, Las Vistas en Las Galletas.http://www.visitcanaryislands.org/arona

Goed bereikbaar

Het vliegveld Reina Sofia ligt op 15 km afstand. Een uitstekende infrastructuur van autowegen, openbaar vervooer met - naast de bus - ook zeer goede bootverbindingen naar andere eilanden zoals La Palma, La Gomerra en El Hierro. Er is een ruim aanbod van autoverhuurbedrijven. 

Vertier in Aroma

Er is altijd wel wat te doen in Arona; terugkerende evenementen, tentoonstellingen, veel culturele activiteiten. Er zijn een aantal leuke themaparken voor het gezien, Las Águilas Jungle Park, het Camel Park, Monkey Park en Bananera Jardines del Atlántico. Buiten sporten is zeer popular, natuurlijk vanwege het ideale klimaat maar ook omdat de gemeente voor uitstekende openbare sportvoorzieningen heeft gezorgd. Er is verder een groot aanbod van uitstekende grote golfbanen, de verschillden tennisbanen, atletiek banen, zwembaden, etc.


 

Smikkelen en smullen

Ten aanzien van de gastronomie, in deze regio kunnen we genieten van een breed scala van exquise gerechten, gemaakt met de zee en land ingrediënten. Er is een groot aanbod vsn traditionele restaurants waar men kan genieten van het beste wat Tenerife te bieden heeft. 

 

Handige links Arona

Informatie Arona (Engels) >

Disclaimer | Links
Casa Espana uses cookies. Click here for more information. Close
x